Bimi® brokkoli frokostburritos

Bimi® brokkoli frokostburritos

Start dagen din med en meksikansk smaksfest. Disse Bimi® brokkoli frokostburritoene er perfekte til både frokost og brunsj. Denne vegetaroppskriften faller i smak hos de fleste. Lag din favoritt eller la alle plukke og mikse ingrediensene selv.

Tilberede

30 minutter

Serverer

4

Allergiforespørsler

  • Glutenfritt
  • Laktosefritt
  • Nut fri
  • Pescatarian
  • Vegansk
  • Vegetariansk

Metode

  1. Aller først gjør du klar bønnene; hell av væsken og rens. Varm deretter opp 1 spiseskje olivenolje i en stekepanne på lav varme og tilsett finhakket sjalottløk. Stek lett i 8-10 minutter til de blir myke og blanke.

  2. Tilsett deretter bønnene i stekepannen sammen med malt spisskummen og paprika. Rør godt og tilsett grønnsaksbuljongen, før du rører inn tomatpuré og 100ml kaldt vann. La dette småkoke i 10 minutter og rør jevnlig helt til all væsken har trukket inn. Krydre med havsalt og pepper og tilsett hakket persille til slutt.

  3. Når dette er gjort forvarmer du ovnen til 160-180 grader på varmluft.

  4. Miks avocado, limejuice og hakket chili til en guacamole. Krydre med salt og pepper samt fersk koriander.

  5. Varm tortillaene i ovnen i 5 minutter. Husk å pakke de inn i aluminiumsfolie.

  6. Stek så Bimi® brokkoli i en panne på medium varme til de er lett stekt.

  7. Til serveringen legger du først tortillaene på hver sin tallerken og danderer spinaten på hver wrap. Deretter tilsetter du bønner, Bimi® brokkoli og guacamole. Hvis du ønsker kan du strø over revet ost. Server med limebåter ved siden av.