Bimi® brokkoli frokostburritos
Start dagen din med en meksikansk smaksfest. Disse Bimi® brokkoli frokostburritoene er perfekte til både frokost og brunsj. Denne vegetaroppskriften faller i smak hos de fleste. Lag din favoritt eller la alle plukke og mikse ingrediensene selv.
Specifications
Tilberede
30 minutter
Serverer
4
Allergiforespørsler
- Laktosefritt
- Vegansk
Metode
-
Aller først gjør du klar bønnene; hell av væsken og rens. Varm deretter opp 1 spiseskje olivenolje i en stekepanne på lav varme og tilsett finhakket sjalottløk. Stek lett i 8-10 minutter til de blir myke og blanke.
-
Tilsett deretter bønnene i stekepannen sammen med malt spisskummen og paprika. Rør godt og tilsett grønnsaksbuljongen, før du rører inn tomatpuré og 100ml kaldt vann. La dette småkoke i 10 minutter og rør jevnlig helt til all væsken har trukket inn. Krydre med havsalt og pepper og tilsett hakket persille til slutt.
-
Når dette er gjort forvarmer du ovnen til 160-180 grader på varmluft.
-
Miks avocado, limejuice og hakket chili til en guacamole. Krydre med salt og pepper samt fersk koriander.
-
Varm tortillaene i ovnen i 5 minutter. Husk å pakke de inn i aluminiumsfolie.
-
Stek så Bimi® brokkoli i en panne på medium varme til de er lett stekt.
-
Til serveringen legger du først tortillaene på hver sin tallerken og danderer spinaten på hver wrap. Deretter tilsetter du bønner, Bimi® brokkoli og guacamole. Hvis du ønsker kan du strø over revet ost. Server med limebåter ved siden av.