Meld deg på vårt nyhetsbrev

Bimi® bag konkurranse

 1. Konkurransen pågår gjennom hele året (2020)
 2. Det kåres 5 vinnere hver måned.
 3. Alle innsendelser velges på første arbeidsdag i hver måned og vinnerne velges fra forrige måneds innsendelser.
 4. Prisutdelingen er åpen for alle innbyggere i NORGE som er 18 år eller eldre, med unntak av ansatte i Coregeo Ltd og deres familie, tilknyttede selskapereller andre tilknyttet konkurransen.
 5. Arrangør er Coregeo Ltd, PO Box 1079, Maidstone, ME18 6WX.
 6. Ingen kjøp er nødvendig. For å delta, fyll inn din informasjon på https://www.bimibrokkoli.no/me...
 7. Vinnerne vil få tilsendt en Bimi® bag til adressen som er blitt oppgitt.
 8. Første mulige dato for innsendelse av din kontaktinfo for å kunne delta i konkurransen er 1. januar 2020, og siste mulige dato for deltakelse er 23.59 31. desember 2020.
 9. Arrangøren vil sørge for at nettsiden er tilgjengelig, men vil ikke kunne holdes ansvarlig for eventuelle innloggingsproblemer, utilgjengelighet, tekniske- eller kommunikasjonsproblemer.
 10. Maskin-, forbrukergenerert eller tredjepartsinnsendelser vil ikke bli akseptert.
 11. Vinnerne vil bli trukket ut tilfeldig under uavhengig tilsyn utfra alle gyldige innsendelser mottatt i slutten av hver måned.
 12. Det trekkes kun 5 vinnere av denne konkurransen hver måned. En Bimi® isolert vannflaske vil sendes til hver vinner.
 13. Premiene kan ikke videreføres, refunderes eller utveksles mot kontanter på noen måte. Premiene kan ikke byttes med andre premier av mindre verdi. Beslutningene tatt av arrangøren er endelige og det vil ikke inngås korrespondanse.
 14. Arrangøren forbeholder seg retten til å dele ut en alternativ premie med lik verdi eller høyere i tilfelle ved uforutsette omstendigheter.
 15. Vinnere av premiene kan være nødt til å delta i relatert publisitet.
 16. Vinnernes navn og fylke vil være på søknaden med stemplet og adressert konvolutt til Coregeo Ltd, PO Box 1079, Maidstone, ME18 6WX.
 17. Når du oppgir dine opplysninger i innmeldingsskjemaet, velger du å motta kommunikasjon fra Coregeo gjennom nyhetsbrev eller annen markedsføring. Du kan når som helst endre dette ved å merke av avmeldingsboksen på en hvilken som helst valgt markedsføring du mottar fra Coregeo®. Du velger samtidig å dele din e-postadresse med Facebook og Google for kommunikasjon i markedsføringssammenheng.
 18. Eventuelle personopplysninger knyttet til deltakerne vil utelukkende bli brukt i samsvar med gjeldende persondatalovgivning (med unntak av betingelsene nevnt ovenfor) og vil ikke bli offentliggjort for tredjepart uten forhåndsgodkjenning.