Om Bimi® Brokkoli

Elsk Bimi® brokkoli og den vil elske deg tilbake. Bimi® ikke bare ser og smaker fantastisk, men den er også veldig bra for deg. Den er proppfull av vitaminer og næringsstoffer som er bra for kroppen.

Bimi® brokkoli er perfekt for alle som liker å lage mat og spise sunt. Den er like god som den er enkel å tilberede. Dette betyr at du kan prøve noe nytt uten at det trenger å være komplisert.

Bimi® brokkoli er en unik og langstilket brokkolitype. Alle næringsstoffene i stilken, som ofte ikke benyttes på en vanlig brokkoli, kan du nyte med Bimi®. Det betyr at du får i deg enda mer næring når du spiser denne deilige grønnsaken.

Bimi® brokkoli er en kjempeenkel grønnsak å tilberede. Den trenger ikke kuttes – du kan spise hele grønnsaken. Og enda bedre, den tar ikke lang tid å tilberede. Om du steker, griller eller spiser den rå, er det en enkel måte å tilføre deilig smak til din rett.

Hvordan smaker Bimi® brokkoli?

Den har en mild, men karakteristisk smak og en konsistens som minner mer om asparges enn brokkoli. Den er en fantastisk blanding av ulike smaker - med en nydelig sprøhet.

Grunner til å digge Bimi® brokkoli

Den er smakfull, allsidig og proppfull gode av næringsstoffer. Finn ut mer om Bimi® brokkoli med vår topp-ti liste over ting vi digger med den gode grønnsaken.