Om Bimi® Brokkoli

Elsk Bimi® brokkoli og den vil elske deg tilbake. Bimi® ikke bare ser og smaker fantastisk, men den er også veldig bra for deg. Den er proppfull av vitaminer og næringsstoffer som er bra for kroppen.

Bimi® brokkoli er perfekt for alle som liker å lage mat og spise sunt. Den er like god som den er enkel å tilberede. Dette betyr at du kan prøve noe nytt uten at det trenger å være komplisert.

Knasende, full av smak og tettpakket med godhet fra topp til tå. Den er en fantastisk kombinasjon av kinesisk kål og brokkoli, utviklet av japanske forskere ved bruk av tradisjonelle planteavlingsteknikker.

Bimi® brokkoli er en kjempeenkel grønnsak å tilberede. Den trenger ikke kuttes – du kan spise hele grønnsaken. Og enda bedre, den tar ikke lang tid å tilberede. Om du steker, griller eller spiser den rå, er det en enkel måte å tilføre deilig smak til din rett.

Hvordan smaker Bimi® brokkoli?

Den har en mild, men karakteristisk smak og en konsistens som minner mer om asparges enn brokkoli. Den er en fantastisk blanding av ulike smaker - med en nydelig sprøhet.

Se oppskrifter

Grunner til å digge Bimi® brokkoli

Den er smakfull, allsidig og proppfull gode av næringsstoffer. Finn ut mer om Bimi® brokkoli med vår topp-ti liste over ting vi digger med den gode grønnsaken.

Finn ut mer