World Food Photographer Awards
Publisert i Internationaal
- Del via Twitter
- Del via Facebook
- Del via Pinterest
-
Kopier til utklippstavlen din
Bimi® annonsert som ny hovedpartner for verdens største matfotografi-konkurranse
Vi er glade for å kunngjøre vårt første år som hovedsponsor for verdens største matfotografi-konkurranse.
Konkurransen, tidligere kjent som Pink Lady® Food Photographer of the Year, vil nå bli kjent som World Food Photography Awards, sponset av Tenderstem® Bimi® Broccolini, og markerer en spennende ny epoke for den prestisjetunge prisen.
Konkurransen feirer de ulike måtene mat berører livene våre på – fra dyrking, høsting og matlaging til spising, feiring og overlevelse – og prisene er i perfekt harmoni med våre verdier innen kvalitet, integritet og bærekraft.
Siden oppstarten i 2011 har konkurransen mottatt over 100 000 fantastiske bidrag fra mer enn 100 land over hele verden. Med 25 ulike kategorier inviteres både amatører og profesjonelle fotografer til å fortelle verdens viktigste matfortellinger og vise teknisk dyktighet og kreativitet.
I år introduseres to spennende nye kategorier, inkludert "World of Drinks"-kategorien, som feirer fotografier av drikkevarer, samt "The Bimi® Prize", som vil bli tildelt et imponerende bilde som vil bli valgt ut fra finalelisten som det beste bildet av fersk frukt og/eller grønnsaker.
DK - Årets globale jury, ledet av den legendariske matfotografen David Loftus, inkluderer: René Redzepi, medeier av Noma, Claire Reichenbach, administrerende direktør for The James Beard Foundation, Sergio Herman, feiret kokk, Jussi Brofeldt, styreleder i Aho & Soldan Foundation, Tom Athron, administrerende direktør for Fortnum & Mason, og Rein Skullerud, seniorfotograf og fotoeditor for World Food Programme.
FI - Årets globale jury, ledet av den legendariske matfotografen David Loftus, inkluderer: Claire Reichenbach, administrerende direktør for The James Beard Foundation, Sergio Herman, feiret kokk, Jussi Brofeldt, styreleder i Aho & Soldan Foundation, Tom Athron, administrerende direktør for Fortnum & Mason, og Rein Skullerud, seniorfotograf og fotoeditor for World Food Programme.
FR - Årets globale jury, ledet av den legendariske matfotografen David Loftus, inkluderer: Arthur Dayras, The Eye of Photography, Jean-Michel Grand, administrerende direktør for Action Against Hunger UK, Claire Reichenbach, administrerende direktør for The James Beard Foundation, Tom Athron, administrerende direktør for Fortnum & Mason, og Rein Skullerud, seniorfotograf og fotoeditor for World Food Programme.
DE - Årets globale jury, ledet av den legendariske matfotografen David Loftus, inkluderer: René Redzepi, medeier av Noma, Mikel Ponce, gastronomisk fotograf, Sergio Herman, feiret kokk, Claire Reichenbach, administrerende direktør for The James Beard Foundation, Tom Athron, administrerende direktør for Fortnum & Mason, Catherine Delaloye, administrerende direktør for Production Paradise, og Rein Skullerud, seniorfotograf og fotoeditor for World Food Programme.
NL - Årets globale jury, ledet av den legendariske matfotografen David Loftus, inkluderer: Jussi Brofeldt, styreleder i Aho & Soldan Foundation, Sergio Herman, feiret kokk, Claire Reichenbach, administrerende direktør for The James Beard Foundation, Tom Athron, administrerende direktør for Fortnum & Mason, og Rein Skullerud, seniorfotograf og fotoeditor for World Food Programme.
IT - Årets globale jury, ledet av den legendariske matfotografen David Loftus, inkluderer: René Redzepi, medeier av Noma, Mikel Ponce, gastronomisk fotograf, Sergio Herman, feiret kokk, Claire Reichenbach, administrerende direktør for The James Beard Foundation, Tom Athron, administrerende direktør for Fortnum & Mason, Catherine Delaloye, administrerende direktør for Production Paradise, og Rein Skullerud, seniorfotograf og fotoeditor for World Food Programme.
PT - Årets globale jury, ledet av den legendariske matfotografen David Loftus, inkluderer: Henrique Sá Pessoa, prisvinnende Michelin-kokk, Claire Reichenbach, administrerende direktør for The James Beard Foundation, Tom Athron, administrerende direktør for Fortnum & Mason, og Rein Skullerud, seniorfotograf og fotoeditor for World Food Programme.
ES - Årets globale jury, ledet av den legendariske matfotografen David Loftus, inkluderer: Mikel Ponce, gastronomisk fotograf, Sergio og Javier Torres, feirede kokker, Claire Reichenbach, administrerende direktør for The James Beard Foundation, Tom Athron, administrerende direktør for Fortnum & Mason, Catherine Delaloye, administrerende direktør for Production Paradise, og Rein Skullerud, seniorfotograf og fotoeditor for World Food Programme.
Alle finalistbildene vil bli utstilt på de prestisjefylte Mall Galleries i London. Tidligere vinnere har også fått sine vinnende fotografier omtalt i media over hele verden, fra BBC, the Guardian og The Times til La Stampa, China Daily og MSN.
For mer informasjon og for å delta i konkurransen, besøk www.worldfoodphotographyawards.com
Bidragene må være sendt inn innen søndag 9. februar 2025.
Fotokreditering: "Kulasai Dasara" av Udayan Sankar Pal. Høyt anerkjent i Champagne Taittinger-kategorien "Food for Celebration".