
Send inn dine bilder til World Food Photography Awards – fristen nærmer seg!
Publisert i Noticias
- Del via Twitter
- Del via Facebook
- Del via Pinterest
-
Kopier til utklippstavlen din
Drømmer du om å bli en anerkjent matfotograf? Nå har du sjansen til å vise frem talentet ditt i årets World Food Photography Awards. Med fristen for innsending under én måned unna, er det på tide å la kreativiteten blomstre og fange de beste bildene før bidragsfristen stenger den 9. februar.
Konkurransen er åpen for både amatør- og profesjonelle fotografer i alle aldre og har hele 25 kategorier, slik at alle får muligheten til å fortelle sine unike matfortellinger gjennom linsen. Vinneren kan se frem til en førstepremie på £5000, i tillegg til global anerkjennelse. Som årets hovedsponsor er vi stolte av å støtte denne prestisjetunge konkurransen og gleder oss til å se fantastiske bidrag fra hele verden, som viser det aller beste innen matfotografi.

Som forkjempere for de beste frukt- og grønnsaksproduktene, er vi også stolte av å introdusere en spesiell ny pris – The Bimi® Prize. Denne utmerkelsen vil gå til ett enestående bilde fra konkurransens kortliste som best fanger fersk frukt og/eller grønnsaker.
Alle innsendte bidrag vurderes av en ekspertjury bestående av ledende profiler innen mat og fotografi, inkludert legendariske fotografer, magasinredaktører og verdenskjente kokker. Årets jury ledes av den anerkjente matfotografen David Loftus og inkluderer blant annet Jamie Oliver (kokk, restauranteier og mataktivist), Fiona Shields (fotografisjef i Guardian News and Media), Claire Rees (fotografidirektør i BAFTA), Simon Hill Hon FRPS (president i Royal Photographic Society) og Rich Robinson (kreativ leder i M&S Food), sammen med flere andre bransjeeksperter.

Alle finalister inviteres til en eksklusiv VIP-premieutdeling i mai, hvor vinnerne vil bli hedret, og bildene deres vil bli utstilt på Mall Galleries i London – en unik mulighet til å vise frem arbeidet sitt for et globalt publikum.
Les mer om World Food Photography Awards og hvordan du kan delta HER.