Ofte stilte spørsmål

Har du et spørsmål? Kanskje finner du svaret her!

Hvordan skiller Bimi® brokkoli seg fra andre typer brokkoli?

Bimi® brokkoli er en unik langstilket brokkolivariant som skiller seg fra brokkolini og asparges-brokkoli. Bimi® er søtere, har et hint av nøttesmak og en crunchy konsistens. Dette betyr at den er enklere å tilberede, ser bedre ut – og aller viktigst, den smaker bedre.

Hva er næringsverdien til Bimi® brokkoli?

Bimi® brokkoli har mange ernæringsmessige fordeler. Den har et høyt innhold av folat og er en god kilde til fiber og protein.

Hvordan tilbereder man Bimi® brokkoli?

Det er så mange muligheter! Bimi® brokkoli kan blansjeres, wokkes, kokes, grilles, stekes, dampes, friteres eller helt enkelt spises rå.

Kan jeg spise Bimi® brokkoli rå?

Selvfølgelig! Bimi® brokkoli er så mør at den enkelt og godt kan brukes rett fra pakken i en salat eller som en knasende sprø snack.

Hvor mye Bimi® brokkoli utgjør som 1 av 5 om dagen?

Syv stilker dekker en porsjon av 5 om dagen.

Er Bimi® brokkoli superfood?

Ja, med mange helsemessige fordeler er denne slanke grønnsaken absolutt super. Den har et høyt innhold av fiber og protein, veldig lavt saltinnhold og er helt fettfri.

Hvor mange kalorier inneholder en porsjon av Bimi® brokkoli?

En porsjon à 100 gram inneholder kun 35 kalorier.

Hvor dyrkes Bimi® brokkoli?

Bimi® dyrkes om våren og sommeren i Norge og andre nordeuropeiske land. I Spania, Portugal og Kenya dyrkes den året rundt.

Hvordan gjenkjenner du Bimi® brokkoli i dagligvarebutikken?

Bimi® brokkoli selges alltid i en forpakning med Bimi®-merket på. Du kan gjenkjenne Bimi® brokkoli-pakken på følgende måte. Du finner Bimi® brokkoli i følgende dagligvarebutikker.