Ofte stilte spørsmål

Har du et spørsmål? Kanskje finner du svaret her!

Hva er Bimi® brokkoli?

Det er et godt spørsmål. Bimi® brokkoli er det (helt naturlige) kjærlighetsbarnet til kinesisk kål og brokkoli, sammen har de skapt supergrønnsaken Bimi® brokkoli.

Hvordan smaker Bimi® brokkoli?

Den smaker litt som brokkoli, men bedre – den har en søt, nøtteaktig smak som ligner på asparges med en nydelig knasende tekstur.

Hva er næringsverdien til Bimi® brokkoli?

Bimi® brokkoli har mange ernæringsmessige fordeler. Den har et høyt innhold av folat og er en god kilde til fiber og protein.

Hvordan tilbereder man Bimi® brokkoli?

Det er så mange muligheter! Bimi® brokkoli kan blansjeres, wokkes, kokes, grilles, stekes, dampes, friteres eller helt enkelt spises rå.

Kan jeg spise Bimi® brokkoli rå?

Selvfølgelig! Bimi® brokkoli er så mør at den enkelt og godt kan brukes rett fra pakken i en salat eller som en knasende sprø snack.

Hvor mye Bimi® brokkoli utgjør som 1 av 5 om dagen?

Syv stilker dekker en porsjon av 5 om dagen.

Er Bimi® brokkoli superfood?

Ja, med mange helsemessige fordeler er denne slanke grønnsaken absolutt super. Den har et høyt innhold av fiber og protein, veldig lavt saltinnhold og er helt fettfri.

Hvor mange kalorier inneholder en porsjon av Bimi® brokkoli?

En porsjon à 100 gram inneholder kun 35 kalorier.

Hvor dyrkes Bimi® brokkoli?

I sesong dyrkes Bimi® brokkoli på Huseby Gård i Lier, men ellers dyrkes en stor andel i Spania. For å sikre at vi kan tilby den hele året importeres den også fra Storbritannia, Kenya og Portugal.