Ofte stilte spørsmål

Har du et spørsmål? Kanskje finner du svaret her!

Hva er Bimi® brokkoli?

Det er et godt spørsmål. Bimi® brokkoli er en unik og langstilket brokkolitype. Alle næringsstoffene i stilken, som ofte ikke benyttes på en vanlig brokkoli, kan du nyte med Bimi®. Det betyr at du får i deg enda mer næring når du spiser denne deilige grønnsaken. Bimi® brokkoli er en allsidig grønnsak full av viktige vitaminer og næringsstoffer som raskt kan bli hele familiens favoritt med sin delikate smak og raske tilberedning.

Hvordan smaker Bimi® brokkoli?

Den smaker litt som brokkoli, men bedre – den har en søt, nøtteaktig smak som ligner på asparges med en nydelig knasende tekstur.

Hva er næringsverdien til Bimi® brokkoli?

Bimi® brokkoli har mange ernæringsmessige fordeler. Den har et høyt innhold av folat og er en god kilde til fiber og protein.

Hvordan tilbereder man Bimi® brokkoli?

Det er så mange muligheter! Bimi® brokkoli kan blansjeres, wokkes, kokes, grilles, stekes, dampes, friteres eller helt enkelt spises rå.

Kan jeg spise Bimi® brokkoli rå?

Selvfølgelig! Bimi® brokkoli er så mør at den enkelt og godt kan brukes rett fra pakken i en salat eller som en knasende sprø snack.

Hvor mye Bimi® brokkoli utgjør som 1 av 5 om dagen?

Syv stilker dekker en porsjon av 5 om dagen.

Er Bimi® brokkoli superfood?

Ja, med mange helsemessige fordeler er denne slanke grønnsaken absolutt super. Den har et høyt innhold av fiber og protein, veldig lavt saltinnhold og er helt fettfri.

Hvor mange kalorier inneholder en porsjon av Bimi® brokkoli?

En porsjon à 100 gram inneholder kun 35 kalorier.

Hvor dyrkes Bimi® brokkoli?

I sesong dyrkes Bimi® brokkoli på Huseby Gård i Lier, men ellers dyrkes en stor andel i Spania. For å sikre at vi kan tilby den hele året importeres den også fra Storbritannia, Kenya og Portugal.