Grillet Bimi® brokkoli med røkt romescosaus og ristede mandler
En oppskrift av Donal Skehan
Specifications
Forberedelse
5 minutter
Tilberede
5 minutter
Serverer
2
Næringsinnhold per porsjon
- 474
- Fett 31.7g
- Mettet fett 8.8g
- Karbohydrater 26.1g
- Sukkerarter 6g
- Fiber 8.5g
- Protein 18.3g
- Salt 0.9g
Allergiforespørsler
- Pescatarian
- Vegetariansk
Metode
-
Romescosausen tilberedes ved å blande alle ingrediensene i en blender til når en litt grov konsistens. Tilsett havsalt og svart pepper etter ønske.
-
Pensle deretter Bimi® brokkoli med olje og smør og stek i en grillpanne på medium varme. Tilsett rikelig med havsalt og la de steke i om lag fire minutter til de har dype grillmerker. Hvis du ønsker at Bimi®en skal være enda mørere, kan du tilsette litt vann i pannen og steke med lokk i rundt to minutter.
-
Til slutt danderer du cottage cheese på skrivene med surdeigsbrød og topper med stekt Bimi® brokkoli, romescosaus og ristede mandler. Serveres varmt.