Grillet Bimi® brokkoli med røkt romescosaus og ristede mandler

Grillet Bimi® brokkoli med røkt romescosaus og ristede mandler

En oppskrift av Donal Skehan

Forberedelse

5 minutter

Tilberede

5 minutter

Serverer

2

Allergiforespørsler

  • Pescatarian
  • Vegetariansk

Næringsinnhold per porsjon

  • kcal 474
  • Fett 31.7g
  • Mettet fett 8.8g
  • Karbohydrater 26.1g
  • Sukkerarter 6g
  • Fiber 8.5g
  • Protein 18.3g
  • Salt 0.9g

Metode

  1. Romescosausen tilberedes ved å blande alle ingrediensene i en blender til når en litt grov konsistens. Tilsett havsalt og svart pepper etter ønske.

  2. Pensle deretter Bimi® brokkoli med olje og smør og stek i en grillpanne på medium varme. Tilsett rikelig med havsalt og la de steke i om lag fire minutter til de har dype grillmerker. Hvis du ønsker at Bimi®en skal være enda mørere, kan du tilsette litt vann i pannen og steke med lokk i rundt to minutter.

  3. Til slutt danderer du cottage cheese på skrivene med surdeigsbrød og topper med stekt Bimi® brokkoli, romescosaus og ristede mandler. Serveres varmt.