Bimi® brokkoli grønne egg

Bimi® brokkoli grønne egg

Gi frokost eller brunchen en mexicansk tvist med denne oppskriften på Bimi® brokkoli grønne egg. Den er klar til å spises på under en halv time, og perfekt for å gi en spicy start på dagen.

Specifications

Forberedelse

20 minutter

Tilberede

5 minutter

Serverer

6

Metode

  1. I en blender eller lignende, bland Bimi® brokkoli, grønn paprika, halvparten av skallet og saften av de to limene, extra virgin olivenolje, yoghurt, koriander, hvitløk, gresskarkjerner og chili. Kjør blenderen til blandingen blir glatt og klumpfri. Tilsett salt og pepper etter smak.

  2. Varm oljen og smøret i en stekepanne på medium varme, tilsett deretter paprikakrydderet. Ha i eggene og la de steke i omtrent et minutt. Senk varmen og la de fortsette å steke til de er sprø under og det hvite er gjennomstekt.

  3. Ta stekepannen vekk fra komfyren, og skill eggene slik at det er enkelt å løfte dem ut av pannen og på serveringsfatet.

  4. Hell den grønne sausen over, topp med Bimi®-topper, skivet avocado, løk og rester av smøret fra pannen. Dryss over hakket koriander og chili før servering. Server med tortillas eller godt brød for dipping.

Hvor finner man Bimi® brokkoli