Grønn Bimi® brokkoli pasta

Grønn Bimi® brokkoli pasta

Denne pastaretten er full av grønnsaker og har masse god smak takket være en deilig og velsmakende basilikumpesto. Med noen enkle trinn har du en nydelig rett som passer til både lunsj og middag. Vi takker vår oppskriftsvinner, Isabel Morgan, for denne oppskriften.

Forberedelse

10 minutter

Tilberede

10 minutter

Serverer

4

Næringsinnhold per porsjon

  • kcal 326
  • Fett 10.4
  • Mettet fett 1.2
  • Karbohydrater 46.1
  • Sukkerarter 6.6
  • Fiber 8.5
  • Protein 13.7
  • Salt 0.2

Metode

  1. Lag først pestoen ved å blande alle ingrediensene sammen med halvparten av Bimi® brokkoli en i en blender. Kjør blenderen til du har en myk pesto.

  2. Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Tilsett de fryste ertene når det er omtrent to minutter igjen av koketiden.

  3. Varm olivenolje i pannen. Stek soppen og den resterende Bimi® brokkoli en til soppen har en fin gyllen farge og Bimi® brokkoli en har en sprø og god konsistens. Tilsett deretter squashen. Når squashen er kokt, kan du slå av varmen.

  4. Legg den ferdigkokte pastaen og ertene i en sil. Spar gjerne på litt av væsken, som du kan bruke til å gjøre pestoen mer rennenende.

  5. Bland pastaen, grønnsakene og pestoen sammen. Topp det hele med fersk karse før servering.