Lammekoteletter med honningristede fiken og Bimi® brokkoli

Lammekoteletter med honningristede fiken og Bimi® brokkoli

Kombinasjonen av lam og honningristede fiken gir en spennende smaksopplevelse som vil inspirere sansene dine. Sammen med Bimi® brokkoli og myntesaus, er oppskriften klar for et festmåltid som bare tar en halvtime å tilberede.

Specifications

Tilberede

30 minutter

Serverer

4

Metode

  1. Forvarm ovnen til 180° (konveksjon 160 ° C, gassmerke 4). Varm en stor stekepanne i teflon til middels temperatur.

  2. Legg lammekotelettene i pannen og karamelliser forsiktig på begge sider i omtrent 2 minutter. Snu kjøttet på de flate kantene for å fjerne fettet på sidene.

  3. Drypp honning over fikenene og legg dem på et bakepapir sammen med lammekotelettene. Krydre med salt. Bak i den forvarmede ovnen i 8 minutter. Ta det deretter ut og la det hvile.

  4. Varm omtrent 10 g smør i stekepannen som ble brukt til å steke lammekotelettene, tilsett Bimi® brokkoli og stek i et par minutter på middels varme til blomsterknoppene er lett karamellisert. Krydre med havsalt, fjern fra pannen og sett til siden.

  5. For tilberedning av sausen, smelt 10 g smør i samme panne, tilsett sjalottløk og stek lett på middels varme til løken er myk. Tilsett balsamico-eddik og reduser varmen litt for å la blandingen tykne. Legg til smøret som er igjen og bland inn myntebladene.

  6. Dander Bimi® brokkoli, lammekoteletter og fiken på en tallerken, dryss over pinjekjerner og server med myntesausen.

Hvor finner man Bimi® brokkoli