Sennepsgrillet makrell med Bimi® brokkoli og ristede brødsmuler med sitron og basilikum
Denne imponerende middagsretten er full av gode næringsstoffer. Den er også superrask å lage, og du er klar for å spise på 10 minutter.
Specifications
Forberedelse
5 minutter
Tilberede
5 minutter
Serverer
4
Næringsinnhold per porsjon
- 455
- Fett 30.4g
- Mettet fett 6.2g
- Karbohydrater 12.1g
- Sukkerarter 3.7g
- Fiber 3.7g
- Protein 32.1g
- Salt 1.8g
Metode
-
Forvarm grillen slik at den blir veldig varm.
-
Smør makrellfileten med Dijon-sennep på den skinnløse siden, og grill med skinnsiden opp til den er sprøstekt.
-
Samtidig koker eller damper du Bimi® brokkoli omtrent 3 minutter til de er møre.
-
I en stekepanne, stek brødsmulene i olivenolje til de er gyldne. Skru av varmen og tilsett sitronskallet og en stor håndfull kuttet fersk basilikum. Smak til med salt og pepper.
-
Legg opp Bimi® brokkolien på varme tallerkner sammen med makrellen. Dryss de stekte brødsmulene over. Server med en sitronbåt.