Sprø Bimi® brokkoli med sesam og chili

Sprø Bimi® brokkoli med sesam og chili

Forberedelse

5 minutter

Tilberede

10 minutter

Serverer

2

Metode

  1. Bland sammen polenta, sesamfrø og chiliflak med en klype salt i en bolle. Visp sammen eggene i en annen bolle. Ha en tredje bolle eller fat tilgjengelig.

  2. Varm noen spiseskjeer med olje i en jernpanne eller gryte på høy varme. Fordel omtrent en tredjedel av den ferdige polentablandingen i en ny bolle. Målet med å ha en ny bolle er å unngå at blandingen blir for bløt når du dypper i den, så tilsett mer polentablanding i denne etter behov. Dypp så Bimi® brokkoli i eggeblandingen, rist forsiktig av den overflødige væsken og deretter dypp den videre i polentablandingen. Dekk hele grønnsaken, og klem gjerne blandingen på så det fester seg godt. Videre legg den i pannen med olje og sett ned varmen. La den steke omtrent 1-2 minutter på hver side til den er gylden og mør.

  3. Server de stekte Bimi® brokkoliene med en skvis limejuice og hakket koriander. Dypp de gjerne i majones eller yoghurt hvis du har lyst.

  4. Serveringsforslag – dampet makrell eller annen hvit, fet fisk.