Terte med Bimi® brokkoli og røkt laks

Terte med Bimi® brokkoli og røkt laks

En smakfull, salt pai med laks og Bimi® brokkoli, perfekt til lunsj eller når du vil kose deg litt, helt uten dårlig samvittighet

Specifications

Forberedelse

5 minutter

Tilberede

25 minutter

Serverer

4

Metode

  1. Forvarm ovnen til 175 °C (350 °F / gassnivå 4).

  2. Skjær Bimi® brokkoli i biter slik at hver bukett er omtrent 7–8 cm lang. Hakk stilkene grovt. Kok all Bimi® brokkoli i lettsaltet, kokende vann i 4 minutter. Skyll i kaldt vann og sett til side.

  3. Bland sammen egg, eggeplommer, matfløte, vårløk og bladpersille. Krydre med pepper og eventuelt litt salt – røkelaksen kan være salt nok i seg selv.

  4. Fordel røkelaksen og de grovhakkede stilkbitene av Bimi® brokkoli i det forstekte terteskallet. Hell over egg- og fløteblandingen. Legg bukettdelene av Bimi® brokkoli i formen som eikene på et hjul, med bukettene vendt utover mot kanten av paien.

  5. Stek paien i den forvarmede ovnen i ca. 25 minutter, eller til den er gyllen på toppen og akkurat gjennomstekt.

  6. Server paien med en sprø grønn salat og en frisk sitrondressing.

Hvor finner man Bimi® brokkoli