Pannestekt Bimi® brokkoli med sitronsmør

Pannestekt Bimi® brokkoli med sitronsmør

Bimi® har sammen med matbloggen “Ramsons and Bramble” skapt denne deilige oppskriften – en perfekt forrett for å imponere noen du er glad i eller som digg tilbehør til helgemiddagen.

Forberedelse

5 minutter

Tilberede

5 minutter

Serverer

2

Næringsinnhold per porsjon

  • kcal 170
  • Fett 12.8g
  • Mettet fett 3.4g
  • Karbohydrater 4.2g
  • Sukkerarter 3g
  • Fiber 5.6g
  • Protein 7.4g
  • Salt 0.4g

Metode

  1. Varm opp en stekepanne til medium-høy varme, og tilsett smøret eller olivenolje. Når smøret har smeltet og stoppet boble, rører du inn hvitløken før du tilsetter Bimi® brokkoli.

  2. Hell litt vann i pannen. Dekk til pannen i omtrent 2 minutter, men snu Bimi® brokkoliene en gang eller to mens de dampstekes.

  3. Hvis det er mer vann igjen, la dette koke bort. Skru deretter av varmen.

  4. Tilsett sitronskall og klem sitronsaften over Bimi® brokkoliene. Smak til med salt og pepper, og bland alt sammen. Dryss over de ristede nøttene, og server straks.