Pannestekt Bimi® brokkoli med sitronsmør
Bimi® har sammen med matbloggen “Ramsons and Bramble” skapt denne deilige oppskriften – en perfekt forrett for å imponere noen du er glad i eller som digg tilbehør til helgemiddagen.
Specifications
Forberedelse
5 minutter
Tilberede
5 minutter
Serverer
2
Næringsinnhold per porsjon
- 170
- Fett 12.8g
- Mettet fett 3.4g
- Karbohydrater 4.2g
- Sukkerarter 3g
- Fiber 5.6g
- Protein 7.4g
- Salt 0.4g
Metode
-
Varm opp en stekepanne til medium-høy varme, og tilsett smøret eller olivenolje. Når smøret har smeltet og stoppet boble, rører du inn hvitløken før du tilsetter Bimi® brokkoli.
-
Hell litt vann i pannen. Dekk til pannen i omtrent 2 minutter, men snu Bimi® brokkoliene en gang eller to mens de dampstekes.
-
Hvis det er mer vann igjen, la dette koke bort. Skru deretter av varmen.
-
Tilsett sitronskall og klem sitronsaften over Bimi® brokkoliene. Smak til med salt og pepper, og bland alt sammen. Dryss over de ristede nøttene, og server straks.