Bimi® grønnsaksfest

Bimi® grønnsaksfest

Dette er en super måte å tilberede alle grønnsakene til måltidet på som tar liten innsats, men som imponerer rundt middagsbordet. Du kan tilberede grønnsakene i forkant, og koke dem opp i siste øyeblikk. Det tar omtrent 5-6 minutter fra start til det er klart – da er grønnsakene knasende sprø og friskt grønne.

Specifications

Forberedelse

5 minutter

Tilberede

5 minutter

Serverer

6

Allergiforespørsler

  • Vegansk

Metode

  1. Kutt opp stilkene til Bimiene® til 1-2 cm lange deler, stopp før du kommer til blomsterhodet. Skjær opp rosenkålen, enten for hånd eller med en food processor. Finhakk mynten. Ikke bland de ulike grønnsakene og urtene da de skal brukes på forskjellige tidspunkt i oppskriften.

  2. Når det nærmer seg spisetid, kok opp en kjele med saltet vann.

  3. Når vannet koker, hell oppi bitene med Bimi®. Etter 90 sekunder, hell oppi den oppkuttede rosenkålen. La det småkoke i 3 minutter før du også heller oppi de frosne ertene. La alt koke i ett minutt før du heller av vannet gjennom en sil eller et dørslag.

  4. Hell grønnsakene tilbake i kjelen. Tilsett mynte, oliven olje, en generøs klype salt og masse nykvernet pepper. Bland sammen og hell over på et serveringsfat.

Hvor finner man Bimi® brokkoli