Bimi® brokkoli: Tips for hjemmelaget pasta

Den ekte smaken av Italia er å fråtse i fersk pasta. Vi har satt sammen våre beste tips for hvordan du lager fersk pasta, så sett av litt tid - og gjør deg klar for å rote til ordentlig på kjøkkenet.

Rydd kjøkkenet på forhånd. Dersom du skal bruke en pastamaskin trenger du så mye plass som mulig for å rulle ut pastadeigen tynn nok. Når dette er gjort, fester du pastamaskinen til kjøkkenbenken.

Gå til innkjøp av mel og egg av høy kvalitet. Vi anbefaler noe som kalles «Tipo 00-mel», en type som er fint siktet.

Bruk 100g mel for hvert egg for å få den mengden du trenger. 100g fersk pasta er nok for en hovedrett til en person.

Når du har blandet eggene og melet er det veldig viktig å kna pastadeigen slik at du får følelsen av al-dente fra første smakebit.

Når du først har laget nydelig fersk pasta anbefaler vi at du lager din egen saus også. Om du velger en saus basert på kjøtt eller grønnsaker, hold det enkelt. Prøv oppskriften på vår Bimi® brokkoli, Timian og Smeltet Tallegio-saus!