
Mestre grunnleggende knivferdigheter
- Del via Twitter
- Del via Facebook
- Del via Pinterest
-
Kopier til utklippstavlen din
Å lære gode knivferdigheter er viktig når det kommer til matlagning. Hvorfor ikke lese gjennom våre beste tips for å utstyre deg med riktig kunnskap?
Hold det rent
Selv om dette kan høres åpenbart ut, er det å holde knivene rene en viktig del av ordentlig knivbruk, ettersom dette dreper bakterier. Visste du at du også burde unngå å la kniver ligge bløtlagt i vasken? Forlenget eksponering for vann kan skade håndtakene, særlig de laget av tre, og kan til og med gjøre at dyre knivblader ruster.
Sving-metoden
Sving-metoden er en måte å kutte grønnsakene dine effektivt og trygt på. Hold knivens hæl (den delen av bladet som er nærmest håndtaket) nær skjærebrettet, og pek på knivens spiss oppover. Håndleddet ditt virker som en vinkel, svingende opp og ned for å flytte kniven i en skjærebevegelse.