Ernæring

De gode greiene: ernæring og fordeler

Bimi® brokkoli er mer enn bare én av dine «fem-om-dagen». Den er full av gode næringsstoffer. Finn ut mer om hvordan denne grønne superhelten får deg til å føle deg og se bra ut, og hvorfor å spise den er den mest smakfulle måten å forsikre seg om at hele familien får det kroppen trenger.

Ren grønn energi

Bimi® brokkoli er den helt naturlige hurtigmaten som får deg til å føle deg fantastisk. Den er en velsmakende måte å spise grønnsakene dine på og er full av folat – en B-vitamin som hjelper å redusere følelse av tretthet.

Føl deg bra

Med vitamin A og C for hud, kalium for å opprettholde normalt blodtrykk og folat (B-vitamin) for å booste immunforsvaret – er Bimi® brokkoli en velsmakende måte å ta vare på seg selv.

Se bra ut

Den fantastisk allsidige grønnsaken inneholder få kalorier, lite fett og lite skyldfølelse. Naturligvis. Bimi® brokkoli tilbyr et sunt alternativ uten å gå på kompromiss med smak.

Bra for vekst

Bimi® brokkoli er et flott valg for kommende mødre. Den er rik på folat, et vitamin som er særlig viktig for kvinner som prøver å bli gravide og under de 12 første ukene av graviditeten.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per 100g

Energi
148kJ/35kcal
Fett
0.2g
Mettet fett
0.1g
Karbohydrater
2.7g
Sukkerarter
2g
Fiber
3.7g
Protein
3.8g
Salt
0.02g
Vitamin A
367μg
Vitamin E
1.1mg
Vitamin C
45mg
Folat
71μg
Kalium
358mg
Kalsium
70mg
Fosfor
98mg
Jern
0.8mg
Mangan
0.46mg

Bimi® brokkoli er proppfull av gode næringsstoffer.

Spis Bimi® brokkoli som en del av et sunt og balansert kosthold. En servering på 80 g teller som én av dine «fem-om-dagen».

Superfood

Bimi® brokkoli er det man kan kalle en superfood. Superfood er mat som er rik på næringsinnhold, vitaminer, mineraler eller andre plantekjemikaler. Matvarene nedenfor er alle flotte superfoods, og vi har kombinert noen av de med Bimi® brokkoli for å skape oppskrifter som ikke bare smaker bra, men som også får deg til å føle deg bra.