Bimi® brokkoli buddha bowl

Bimi® brokkoli buddha bowl

Buddha bowl med Bimi® brokkoli, stekte søtpoteter og kikerter med spisskummen, revet gulrot og hummus med ristet chili-, gresskar- og sesamfrø.

Forberedelse

10 minutter

Tilberede

45 minutter

Serverer

2

Allergiforespørsler

  • Glutenfritt
  • Laktosefritt
  • Pescatarian
  • Vegansk
  • Vegetariansk

Næringsinnhold per porsjon

  • kcal 674
  • Fett 31.9g
  • Mettet fett 4.8g
  • Karbohydrater 80.1g
  • Sukkerarter 22.4g
  • Fiber 25.9g
  • Protein 24.6g
  • Salt 1.7g

Metode

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.

  2. Tilsett søtpotet og kikerter i en ildfast form med olivenolje, spisskummen, kajennepepper, salt og pepper. Stek i 30-40 minutter. Vend om underveis til søtpotetene er gylne og sprø.

  3. Stek gresskarfrøene i olje til du hører at det popper, strø så chiliflakene over sammen med en klype salt.

  4. Skrell og riv gulrøttene slik at du får lange remser. Bruk gjerne en ostehøvel.

  5. Kok deretter opp vann med en klype salt og la Bimi® brokkoli koke i 2 minutter.

  6. Dander så salaten i en bolle, hell over stekt søtpotet og kikerter, kokt Bimi® brokkoli, gulrotremsene og hummus. Til slutt strør du over chiliflak, gresskarfrø og sesamfrø. Avslutt med litt olivenolje på toppen.