Bimi® brokkoli buddha bowl
Buddha bowl med Bimi® brokkoli, stekte søtpoteter og kikerter med spisskummen, revet gulrot og hummus med ristet chili-, gresskar- og sesamfrø.
Specifications
Forberedelse
10 minutter
Tilberede
45 minutter
Serverer
2
Næringsinnhold per porsjon
- 674
- Fett 31.9g
- Mettet fett 4.8g
- Karbohydrater 80.1g
- Sukkerarter 22.4g
- Fiber 25.9g
- Protein 24.6g
- Salt 1.7g
Allergiforespørsler
- Glutenfritt
- Laktosefritt
- Pescatarian
- Vegansk
- Vegetariansk
Metode
-
Forvarm ovnen til 200 grader.
-
Tilsett søtpotet og kikerter i en ildfast form med olivenolje, spisskummen, kajennepepper, salt og pepper. Stek i 30-40 minutter. Vend om underveis til søtpotetene er gylne og sprø.
-
Stek gresskarfrøene i olje til du hører at det popper, strø så chiliflakene over sammen med en klype salt.
-
Skrell og riv gulrøttene slik at du får lange remser. Bruk gjerne en ostehøvel.
-
Kok deretter opp vann med en klype salt og la Bimi® brokkoli koke i 2 minutter.
-
Dander så salaten i en bolle, hell over stekt søtpotet og kikerter, kokt Bimi® brokkoli, gulrotremsene og hummus. Til slutt strør du over chiliflak, gresskarfrø og sesamfrø. Avslutt med litt olivenolje på toppen.