Omelett med Bimi® brokkoli og røkelaks

Omelett med Bimi® brokkoli og røkelaks

Specifications

Forberedelse

10 minutter

Tilberede

10 minutter

Serverer

2

Næringsinnhold per porsjon

 • 29
 • Sukkerarter 3.6g
 • Fett 20.2g
 • Mettet fett 6.0g
 • Salt 2.2g

Metode

 1. Varm olivenoljen i en liten teflonpanne (omtrent 15 cm diameter). Stek oppkuttet Bimi® brokkoli sammen med løken til den har blitt gylden. Ta det ut av pannen og sett det til side.

 2. Mens løken og Bimi® brokkoli steker kan du blande sammen kremosten og den oppkuttede gressløken. Smak til med salt og pepper

 3. Sett pannen tilbake på komfyren, skru opp temperaturen og tilsett smør. Knus eggene i en bolle, og bland sammen med en gaffel eller visp. Krydre med salt og pepper.

 4. Når smøret har smeltet og bobler heller du eggene i pannen. Rør forsiktig i pannen til eggene har nesten stivnet. Fordel eggene jevnt i hele pannen, og la det stå litt til, omtrent 1 minutt, til eggene har nesten stivnet og bare litt flytende på toppen.

 5. Legg over løken og Bimi® brokkoli på den ene halvdelen av omeletten. Legg også på kremostblandingen og røkelaksen på toppen av løken og Bimi® brokkoli. Løft pannen forsiktig skjevt, og fold den andre halvdelen av omeletten over fyllet. Løft den over på en tallerken og server med en grønn salat.

 6. PS…Stekt bacon eller chorizo er også veldig godt som alternativ til røkelaks. Et annet tips er å ta en klype tørket chili å steke sammen med løken og Bimi® brokkkoli i pannen for et ekstra kick.

Hvor finner man Bimi® brokkoli