Omelett med Bimi® brokkoli og røkelaks
Specifications
Forberedelse
10 minutter
Tilberede
10 minutter
Serverer
2
Næringsinnhold per porsjon
- 29
- Sukkerarter 3.6g
- Fett 20.2g
- Mettet fett 6.0g
- Salt 2.2g
Metode
-
Varm olivenoljen i en liten teflonpanne (omtrent 15 cm diameter). Stek oppkuttet Bimi® brokkoli sammen med løken til den har blitt gylden. Ta det ut av pannen og sett det til side.
-
Mens løken og Bimi® brokkoli steker kan du blande sammen kremosten og den oppkuttede gressløken. Smak til med salt og pepper
-
Sett pannen tilbake på komfyren, skru opp temperaturen og tilsett smør. Knus eggene i en bolle, og bland sammen med en gaffel eller visp. Krydre med salt og pepper.
-
Når smøret har smeltet og bobler heller du eggene i pannen. Rør forsiktig i pannen til eggene har nesten stivnet. Fordel eggene jevnt i hele pannen, og la det stå litt til, omtrent 1 minutt, til eggene har nesten stivnet og bare litt flytende på toppen.
-
Legg over løken og Bimi® brokkoli på den ene halvdelen av omeletten. Legg også på kremostblandingen og røkelaksen på toppen av løken og Bimi® brokkoli. Løft pannen forsiktig skjevt, og fold den andre halvdelen av omeletten over fyllet. Løft den over på en tallerken og server med en grønn salat.
-
PS…Stekt bacon eller chorizo er også veldig godt som alternativ til røkelaks. Et annet tips er å ta en klype tørket chili å steke sammen med løken og Bimi® brokkkoli i pannen for et ekstra kick.