Kylling med lønnesirup, koriander og stekt Bimi® brokkoli

Kylling med lønnesirup, koriander og stekt Bimi® brokkoli

Specifications

Forberedelse

10 minutter

Tilberede

10 minutter

Serverer

4

Allergiforespørsler

  • Glutenfritt
  • Nut fri

Metode

  1. Pensle Bimi® brokkoli med smør og olje og legg i en grillpanne på medium varme. Strø over godt med havsalt og la de steke i om lag 4 minutter på hver side. Sjekk gjerne med en gaffel om Bimi® brokkoli er mør. Om du ønsker enda mørere Bimi® brokkoli tilsetter du litt vann i pannen og legger lokk på pannen i 1-2 minutter. Legg over på en tallerken når de er ferdigstekt.

  2. Smelt så smør og olje i en stekepanne. Krydre kyllingfiletene godt med havsalt og kvernet pepper. Stek filetene til de er gjennomstekte og la hvile på en tallerken.

  3. Tilsett en dråpe til med olje i pannen, og stek så den finhakkede løken i 5 minutter før du tilsetter eddik, lønnesirup, soyasaus og eplejuice. La dette stå til sausen koker. La sausen redusere til du ser at den er tykk nok i konsistensen.

  4. Rør inn koriander og legg kyllingen og Bimi® brokkoli tilbake i pannen. Bland dette godt inn i sausen. Når de er gjennomvarme legger du både kylling og Bimi® brokkoli på en varm tallerken og heller sausen over. Klar til servering!

Hvor finner man Bimi® brokkoli