Lunsjmuffins med Bimi® brokkoli, cheddar og chili

Lunsjmuffins med Bimi® brokkoli, cheddar og chili

Forberedelse

10 minutter

Tilberede

20 minutter

Serverer

8+

Metode

  1. Hell 1 ts rapsolje i en stekepanne, og stek løken, Bimi® brokkoli og chili til de er gjennomstekt. Tilsett balsamicoeddiken over grønnsakene og stek til basamicoen er absorbert. Ta deretter grønnsaksblandingen utav pannen, og la den avkjøle seg.

  2. I en stor bakebolle, bland hvetemel, bakepulver, smeltet smør og egg sammen. Gjerne bruk en elektrisk visp, og tilsett gradvis melken. Når ingrediensene er blandet godt sammen og ser ut som kakerøre, rør forsiktig inn osten og de steke grønnsakene. Smak til med salt og pepper.

  3. Sett muffinsformene utover et stekebrett eller muffinsbrett, og fyll dem med røren. Ikke fyll de helt fulle da de vil heve noe under steking.

  4. Stekes i forhåndsvarmet ovn på 180C i 20-25 minutter.