Bimi® brokkoli med harissa-ris
Specifications
Forberedelse
10 minutter
Tilberede
25 minutter
Serverer
2
Metode
-
Forvarm stekepannen på medium varme, tilsett smøret og la det smelte. Hell i ris og bland sammen. La det steke i 2 minutter. Hell deretter over grønnsaksbuljongen, og sett på lokket. Reduser varmen, og la det småkoke i 20 – 25 minutter.
-
I mellomtiden, riv de rå rødbetene grovt og bland sammen med harissa. Grovkutt Bimi® brokkoli. Når det er 6 minutter igjen av koketiden til risen tilsetter du Bimi® brokkoli og rødbetene med harissaen. Arbeid hurtig så varmen ikke forsvinner fra pannen.
-
Tilsett salt, pepper og en skvis med sitronsaft etter smak og server.
-
Hvis du ønsker å tilsette noe ekstra kan du kutte opp koriander og mynte. Dryss over sammen med granateplekjerner, valnøtter og fetaost.
-
Serveringsforslag – Denne retten er velsmakende i seg selv, men passer også godt sammen med kylling.