Bimi® brokkoli med harissa-ris

Bimi® brokkoli med harissa-ris

Forberedelse

10 minutter

Tilberede

25 minutter

Serverer

2

Metode

  1. Forvarm stekepannen på medium varme, tilsett smøret og la det smelte. Hell i ris og bland sammen. La det steke i 2 minutter. Hell deretter over grønnsaksbuljongen, og sett på lokket. Reduser varmen, og la det småkoke i 20 – 25 minutter.

  2. I mellomtiden, riv de rå rødbetene grovt og bland sammen med harissa. Grovkutt Bimi® brokkoli. Når det er 6 minutter igjen av koketiden til risen tilsetter du Bimi® brokkoli og rødbetene med harissaen. Arbeid hurtig så varmen ikke forsvinner fra pannen.

  3. Tilsett salt, pepper og en skvis med sitronsaft etter smak og server.

  4. Hvis du ønsker å tilsette noe ekstra kan du kutte opp koriander og mynte. Dryss over sammen med granateplekjerner, valnøtter og fetaost.

  5. Serveringsforslag – Denne retten er velsmakende i seg selv, men passer også godt sammen med kylling.