Meksikanske grønnsakspakker med Bimi® brokkoli

Meksikanske grønnsakspakker med Bimi® brokkoli

Få inn litt smak og farge i hverdagen med disse deilige meksikanskinspirerte grønnsakspakkene med Bimi® brokkoli. De passer perfekt enten som en forrett eller som en av flere småretter. Den enkle salsaen med chipotle gir retten litt krydder.

Specifications

Forberedelse

20 minutter

Tilberede

20 minutter

Serverer

8+

Metode

  1. Start med å lage chipotlefyllet. Ta ut kjernene fra tomatene og kutt opp 200 g tomater smått. Bland sammen med chipotleblandingen og litt sukker.

  2. Trim stilkene av bladbetene, kutt deretter bladene i tre lange striper. Legg en bladbetestripe på kjøkkenbenken og spre utover omtrent 1 ss av chipotlefyllet på den ene halvdelen. På den andre halvdelen, plasser en stang Bimi® og ca. 15 gram mozzarella. Rull igjen bladet og pass på at fyllet holder seg innenfor bladet. Fest rullen ved å stikke en tannpirker eller stekespidd igjennom.

  3. Start på salsaen: Kutt opp 150 g tomater med frø og alt. Bland inn resten av chipotleblandingen sammen med litt limesaft og -skall, samt hakket koriander.

  4. Varm grillen eller grillpanne på medium til høy varme. La grønnsakspakkene med Bimi® steke i 2 – 4 minutter, snu dem når halve tiden har gått. Server straks og dip i salsa og rømme eller majones.

Hvor finner man Bimi® brokkoli