Bimi® brokkoli Ramen

Bimi® brokkoli Ramen

Forberedelse

5 minutter

Tilberede

5 minutter

Serverer

2

Næringsinnhold per porsjon

  • kcal 249
  • Fett 10.1 g
  • Mettet fett 1.6 g
  • Karbohydrater 25.3 g
  • Sukkerarter 3.8 g
  • Fiber 6.7 g
  • Protein 13.1 g
  • Salt 1.5 g

Metode

  1. Stek vårløken, ingefær, chili, Bimi® brokkoli og sopp på høy varme noen minutter i en stekepanne, gjerne teflon så det ikke setter seg fast. Tilsett peanøttene, hvitløk og spinat og la det steke sammen et minutt eller to.

  2. Legg de kokte ramen-nudlene i en ren boks. Tilsett sriracha, miso og soya saus. Topp med de stekte grønnsakene.

  3. Nå har du to valg:

  4. Hvis du skal spise retten direkte, heller du kokende vann over og rører rundt til alt er bladet. Ramenretten er klar for å nytes.

  5. Hvis du skal ha den med som en lunsjrett eller som en snack til senere, lar du grønnsakene avkjøle seg og oppbevarer boksen med lokk i kjøleskapet. Når du ønsker å spise heller du kokende vann over nudlene og grønnsakene i boksen, og rører rundt til alt er blandet sammen. Hvis du ønsker den varmere kan den varmes noen minutter ekstra i en mikrobølgeovn.