Bimi® brokkolis supermatsalat

Bimi® brokkolis supermatsalat

I en lukket beholder kan blandingen oppbevares i kjøleskap opptil tre dager. Perfekt til lunsj eller som tilbehør til en restemiddag.

Forberedelse

10 minutter

Tilberede

20 minutter

Serverer

2

Allergiforespørsler

  • Nut fri
  • Vegetariansk

Metode

  1. Forvarm ovnen til 180 °C over-og undervarme eller 160 °C varmluft.

  2. Bland terningene av søtpotet med 1 ss rapsolje og salt. Legg terningene utover et stekebrett og stek i 20 minutter mens du tilbereder resten av salaten.

  3. Hell 1 ss rapsolje i en varm stekepanne. Tilsett kikertene, hvitløk og kapers. Stekes til kikertene er gyldne og sprø.

  4. Skru deretter ned varmen. Tilsett 1 ss spisskummen, Bimi® brokkoli, solsikkefrø og hvitløk. La blandingen steke videre i omtrent 1 minutt til Bimi® brokkolien er gjennomstekt. Press sitronsaft over etter smak- Avkjøles.

  5. Ta ut søtpotetterningene fra ovnen og avkjøl.

  6. Når alle ingrediensene er avkjølt, legg til raspet gulrot og rødbet i Bimi® brokkoli-blandingen og søtpotetterningene. Bland sammen. Serveres med yoghurt naturell.