Bimi® brokkolis supermatsalat
I en lukket beholder kan blandingen oppbevares i kjøleskap opptil tre dager. Perfekt til lunsj eller som tilbehør til en restemiddag.
Specifications
Forberedelse
10 minutter
Tilberede
20 minutter
Serverer
2
Metode
-
Forvarm ovnen til 180 °C over-og undervarme eller 160 °C varmluft.
-
Bland terningene av søtpotet med 1 ss rapsolje og salt. Legg terningene utover et stekebrett og stek i 20 minutter mens du tilbereder resten av salaten.
-
Hell 1 ss rapsolje i en varm stekepanne. Tilsett kikertene, hvitløk og kapers. Stekes til kikertene er gyldne og sprø.
-
Skru deretter ned varmen. Tilsett 1 ss spisskummen, Bimi® brokkoli, solsikkefrø og hvitløk. La blandingen steke videre i omtrent 1 minutt til Bimi® brokkolien er gjennomstekt. Press sitronsaft over etter smak- Avkjøles.
-
Ta ut søtpotetterningene fra ovnen og avkjøl.
-
Når alle ingrediensene er avkjølt, legg til raspet gulrot og rødbet i Bimi® brokkoli-blandingen og søtpotetterningene. Bland sammen. Serveres med yoghurt naturell.