Bulgurotto med Bimi® brokkoli, kylling og artisjokk

Bulgurotto med Bimi® brokkoli, kylling og artisjokk

Specifications

Forberedelse

5 minutter

Tilberede

5 minutter

Serverer

2

Metode

  1. Tilsett 1 ss rapsolje i en stekepanne og stek rødløken til den er myk og gjennomsiktig. Tilsett deretter hvitløk og rør sammen.

  2. Tilsett bulgurhveten og rør. Hell i buljongvannet til det dekker ingrediensene og rør rundt. Fortsett med å gradvis tilsette buljongvannet etter hvert som det reduseres. Hvis det er behov for mer væske tilsett vann.

  3. Vent til bulgurhveten er myk, men ikke helt gjennomkokt. Tilsett da oppkuttet Bimi® brokkoli og la den koke med blandingen til den er friskt grønn, omtrent 1 minutt. Ta stekepannen av varmen.

  4. Rør inn 2 ss med smør, artiskokkhjertene, persille, revet sitronskall og saften fra sitronen. Smak til med salt og pepper. Blandingen er nå ferdig.

  5. Stek den skivede kyllingen i litt rapsolje til den er gylden og gjennomstekt. Rør kyllingbitene inn i den ferdige bulgurhveteblandingen og server straks.

  6. Stek den skivede kyllingen i litt rapsolje til den er gylden og gjennomstekt. Rør kyllingbitene inn i den ferdige bulgurhveteblandingen og server straks.

Hvor finner man Bimi® brokkoli