Bulgurotto med Bimi® brokkoli, kylling og artisjokk
Specifications
Forberedelse
5 minutter
Tilberede
5 minutter
Serverer
2
Metode
-
Tilsett 1 ss rapsolje i en stekepanne og stek rødløken til den er myk og gjennomsiktig. Tilsett deretter hvitløk og rør sammen.
-
Tilsett bulgurhveten og rør. Hell i buljongvannet til det dekker ingrediensene og rør rundt. Fortsett med å gradvis tilsette buljongvannet etter hvert som det reduseres. Hvis det er behov for mer væske tilsett vann.
-
Vent til bulgurhveten er myk, men ikke helt gjennomkokt. Tilsett da oppkuttet Bimi® brokkoli og la den koke med blandingen til den er friskt grønn, omtrent 1 minutt. Ta stekepannen av varmen.
-
Rør inn 2 ss med smør, artiskokkhjertene, persille, revet sitronskall og saften fra sitronen. Smak til med salt og pepper. Blandingen er nå ferdig.
-
Stek den skivede kyllingen i litt rapsolje til den er gylden og gjennomstekt. Rør kyllingbitene inn i den ferdige bulgurhveteblandingen og server straks.
-
Stek den skivede kyllingen i litt rapsolje til den er gylden og gjennomstekt. Rør kyllingbitene inn i den ferdige bulgurhveteblandingen og server straks.