Bimi® med kremet pasta og laks

Bimi® med kremet pasta og laks

Denne retten er både rask og enkel med smaker som vil hele familien elske.

Specifications

Forberedelse

10 minutter

Tilberede

15 minutter

Serverer

4

Næringsinnhold per porsjon

  • 834g
  • Sukkerarter 4.5g
  • Fett 44.5g
  • Mettet fett 23g
  • Salt 2.1g

Metode

  1. For å lage hvitløksmulene, skjær av skorpene på brødet. Disse trenger du ikke videre. Riv eller skjær resten av brødet i biter, og bruk en food processor for å få grove brødsmuler med både større og mindre biter.

  2. Var men stekepanne til medium varme og tilsett 2 ss olivenolje. Hell deretter oppi brødsmulene sammen med chiliflakene hvis du ønsker litt krydder. Stek smulene I 2-3 minutter til de er sprø og gyldne. Tilsett mer olje hvis de ser for tørre ut. Deretter tilsetter du hvitløken til blandingen sammen med salt og pepper. Rør for å blande alt sammen. Stek et minutt til, hell deretter blandingen i en bolle og sett det til siden.

  3. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Hell oppi pastaen og la den koke etter anvisningene på pakken, ofte mellom 8-10 minutter. Når det er omtrent 3 minutter igjen av koketiden til pastaen, legg nedi oppkuttet Bimi® og la de koke med resten av tiden. Hell av vannet på kjelen.

  4. Rør inn bitene med røkelaks, Crème Fraîche og gressløk til det er jevnt blandet, la varmen stå på lavt mens du gjør det. Smak til med salt og nykvernet pepper.

  5. Server pastaen med hvitløkssmulene separat så man kan selv drysse over ønsket mengde.

Hvor finner man Bimi® brokkoli