
Grillede BBQ-grønnsaker
Specifications
Forberedelse
5 minutter
Tilberede
20 minutter
Serverer
2
Næringsinnhold per porsjon
- 145
- Fett 1.8g
- Mettet fett 0.3g
- Karbohydrater 28.2g
- Sukkerarter 17.9g
- Fiber 7.8g
- Protein 5.1g
- Salt 1g
Allergiforespørsler
- Glutenfritt
- Nut fri
- Pescatarian
- Vegetariansk
Metode
-
Fyr opp grillen og del grønnsakene på tvers slik at du får størst mulig overflate å grille på.
-
Pensle på vegetabilsk olje og grill grønnsakene til de har grillmerker og er gjennomstekt.
-
Bland så alle ingrediensene til BBQ-sausen i en stekepanne og la dette varmes opp. Når det koker heller du den over i en liten bolle til servering.
-
Skjær av maisen fra kolben og del grønnsakene i spisestore biter. Legg de over på et serveringsfat og hell sausen over.