Grillede BBQ-grønnsaker

Grillede BBQ-grønnsaker

Forberedelse

5 minutter

Tilberede

20 minutter

Serverer

2

Allergiforespørsler

  • Glutenfritt
  • Nut fri
  • Pescatarian
  • Vegetariansk

Næringsinnhold per porsjon

  • kcal 145
  • Fett 1.8g
  • Mettet fett 0.3g
  • Karbohydrater 28.2g
  • Sukkerarter 17.9g
  • Fiber 7.8g
  • Protein 5.1g
  • Salt 1g

Metode

  1. Fyr opp grillen og del grønnsakene på tvers slik at du får størst mulig overflate å grille på.

  2. Pensle på vegetabilsk olje og grill grønnsakene til de har grillmerker og er gjennomstekt.

  3. Bland så alle ingrediensene til BBQ-sausen i en stekepanne og la dette varmes opp. Når det koker heller du den over i en liten bolle til servering.

  4. Skjær av maisen fra kolben og del grønnsakene i spisestore biter. Legg de over på et serveringsfat og hell sausen over.