Smørbrød med røkelaks og Bimi® brokkoli

Smørbrød med røkelaks og Bimi® brokkoli

Unn deg en digg lunsj på hjemmekontoret eller imponer på lørdagsbrunchen med dette smørbrødet med røkelaks og Bimi® brokkoli. Med dette smørbrødet handler alt om å bygge alt godt oppover i høyden. Den deilige kombinasjonen av avocado, røkelaks og dampet Bimi® brokkoli på en skive av ditt favorittbrød vil garantert gi lunsjen et løft.

Forberedelse

5 minutter

Tilberede

5 minutter

Serverer

2

Næringsinnhold per porsjon

  • kcal 445
  • Fett 30.6g
  • Mettet fett 11.1g
  • Karbohydrater 23.1g
  • Sukkerarter 4.1g
  • Fiber 8.1g
  • Protein 19.8g
  • Salt 2.2g

Metode

  1. Damp Bimi® brokkoli i 3-4 minutter

  2. Bland sammen crème fraîche, finhakket dill og revet pepperrot i en liten bolle. Sett til side.

  3. Rist eller varm brødskivene i ovnen.

  4. Når du er klar for servering, spre crème fraîchesausen jevnt utover brødskivene.

  5. Deretter legg på avokadoskivene og røkelaksen på brødskiven.

  6. Topp det hele med dampet Bimi® brokkoli, litt karse, dill og nykvernet pepper. Server straks med en sitronbåt til å klemme over.