Wrap med Bimi® brokkoli, halloumi og hummus

Wrap med Bimi® brokkoli, halloumi og hummus

Specifications

Forberedelse

10 minutter

Serverer

1

Metode

  1. Start med å ta hele søtpoteten i mikrobølgeovn på full styrke i 10-15 minutter til den føles myk. Når søtpoteten er ferdig kan du ta den ut av mikrobølgeovnen og dele den i to for avkjøling. Hvis du ikke har mikrobølgeovn, kan du også koke søtpoteten til den blir myk. Husk å fjerne skallet før du moser den, enten før eller etter koking.

  2. Tilsett en spiseskje rapsolje i en tørr stekepanne og stek Bimi® brokkoli i 1-2 minutter til de har en fin og frisk grønnfarge. Ta så pannen bort fra platen og tilsett skrivene med halloumi. Når halloumiskivene har fått en gyllen farge på hver side, setter du stekepannen til side.

  3. Smør hummus som base på hele wrapen. Legg deretter Bimi® brokkoli oppå. Skrap ut innholdet av den avkjølte søtpoteten og legg det på toppen av Bimi® brokkolien. Topp det hele med halloumiskivene. Avslutt med sweet chili saus.

  4. Rull wrapen inn i folie slik at den holder seg fast. Du kan også bruke en gummistrikk. La wrapen ligge i kjøleskapet over natten. Varm den gjerne i mikrobølgeovnen ett minutt før servering, slik at osten bli varm og myk.

Hvor finner man Bimi® brokkoli